Ryhmäliikunta

Jo yli 10 vuoden ajan Munkinmäentieltä on löytynyt Kirkkonummen paras ryhmäliikunta. Henkilökuntamme päämääränä on ollut saada ammattimaisen ryhmäliikunnan avulla iso väkijoukko liikkeelle. Täsmälleen näin on Intossa käynyt ja se on suuri onnistuminen.

Nykyään Into Clubilla on peräti neljä ryhmäliikuntatilaa: Pääryhmäliikuntasali katutasossa, Crosstraining-alue suuren Into Gym -kuntosalin yhteydessä, sisäpyöräilystudio niin ikään alakerrassa sekä Kehon ja Mielen -sali toisessa kerroksessa. Inton tunneilla liikkuu kuukausittain tuhansia ihmisiä.

Tuntitarjontamme on jaettu eri kategorioihin sen mukaan, millaista treeniä kaipaat. Kategoriamme ovat Hauska & Helppo, Vahvistava & Kiinteyttävä, Hikinen & Tehokas ja Palauttava & Rentouttava. Näin sinun on helppo löytää suosikkisi laajasta valikoimastamme.

Into Clubin omistajat Tia ja Jarno Tynkkynen ovat myös liikunta-alan kansainvälisiä kouluttajia, mikä tuo tuotteisiin aivan ainutlaatuisen sävyn. Joka sesonki järjestämme myös useammasta tunnista koostuvan Juhlaa -teemalauantain, joissa vierailee ammattilaisohjaajia ympäri maata.

Varaa oma ryhmäliikuntatuntisi

Jos et ole jo jäsenemme, tervetuloa lukemaan lisää jäsenyyksistämme.