Valmentajat

 

 

 

Sanni Telaranta 041-549 5161

sanni@sannitelaranta.fi

– Personal Trainer, Nordic Health Academy

– Liikuntapsykologian perusopinnot, Jyväskylän avoin yliopisto

– Terveysliikunnan perusopinnot, Itä-Suomen avoin yliopisto

– Painonnosto ohjaajakoulutus 1, Suomen painonnostoliitto

– Ravintovalmentaja-koulutus, Trainer4you, (kesken, valmistuminen 12/2020)

– Mobility- ohjaaja koulutus, Spartan Academy 10/2020

Iitu Laakkonen 044-2733027

iitulaakkonen@gmail.com

– Kuntosaliohjaaja, TrainerLab

– Personal Trainer, TrainerLab

 

 

Tia Tynkkynen 045-1111737

tia.tynkkynen@intowellness.fi

– Mental Coach

Iitu Laakkonen

Iitu on meidän uusin vahvistus Inton valmentajatiimiimme. Hän on kuntosaliohjaaja ja Personal Trainer. Hänen vahvuutensa ovat erityisesti salitreenaamisessa kehonrakennuksessa ja -muokkauksessa. Asiakkaan motivoiminen ja haastaminen ovat lähellä hänen sydäntään. Iitu tekee mielellään töitä kaiken kuntoisten kanssa aloittelijoista tavoitteellisiin salitreenaajiin. Iitu ohjaa mielellään myös nuoria liikkujia.

Sanni Telaranta

Sanni on helsinkiläinen personal trainer ja hän haluan antaa sinulle avaimet terveellisempään ja onnellisempaan elämään. Sanni keskittyy erityisesti liikunnan ilon löytämiseen sekä oikeanlaiseen ruokavalioon, ottaen huomioon juuri Sinun elämäntilanteesi.

Sannin kiinnostus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kasvoi vuosien aikana monipuolisen liikuntataustan ja lukuisten loukkaantumisten myötä. Hän on uteliaasti kokeillut erilaisia liikuntalajeja aina jalkapallosta fitness-urheiluun, mutta lähinnä Sannin sydäntä ovat painoharjoittelu ja jääkiekko. Sannin halu auttaa muita sai hänet opiskelemaan liikunta-alaa ja omasta elämäntavasta syntyi myös SISU TRAINING.

Sannin mottona on: ”Terveempi ja onnellisempi elämä saavutetaan kovalla työllä, mutta matkasta nauttien”.

Tia Tynkkynen

Tia on yksi Inton omistajista ja tehnyt valmennustyötä Inton talossa pitkälti yli vuosikymmenen ajan. Hänen vahvuutensa on henkinen valmennus ja asiakkaan syvällisempi kohtaaminen. Tia tekee tällä hetkellä Into Mieli -valmennuksia sekä Nautinto -teemailtoja. Tia on valmennuskoulutukseltaan Health Coach ja Mental Trainer.