Valmentajat

Ulrika Kjerin 040-836 2332

ulrika.kjerin@intowellness.fi

– Personal Trainer, Trainer4you

– Toiminnallinen harjoittelu, painonhallinta, ravitsemus

– Koulutettu hieroja, hierontakoulu Atlas

– Ravintovalmentaja, Bergklint education

 

Tia Tynkkynen 045-1111737

tia.tynkkynen@intowellness.fi

– Mental valmentaja

Iitu Laakkonen 044-2733027

iitu.laakkonen@intowellness.fi

– Kuntosaliohjaaja, TreinerLab

– Personal Trainer, TreinerLab

Ulrika Kjerin

Ulrika on erittäin suosittu Inton ryhmäliikuntaohjaaja ja koulutettu hieroja. Ulrika on lisäksi koulutettu personal trainer, jolla on runsaasti erikoiskoulutusta erityisesti tuki- ja liikuntaelimistön terveydestä, painonhallinnasta ja toiminnallisesta harjoittelusta. Hän valmentaa niin suomeksi kuin ruotsiksi.

Iitu Laakkonen

Iitu on meidän uusin vahvistus Inton valmentajatiimiimme. Hän on kuntosaliohjaaja ja Personal Trainer. Hänen vahvuutensa ovat erityisesti salitreenaamisessa kehonrakennuksessa ja -muokkauksessa. Asiakkaan motivoiminen ja haastaminen ovat lähellä hänen sydäntään. Iitu tekee mielellään töitä kaiken kuntoisten kanssa aloittelijoista tavoitteellisiin salitreenaajiin. Iitu ohjaa mielellään myös nuoria liikkujia.

Tia Tynkkynen

Tia on yksi Inton omistajista ja tehnyt valmennustyötä Inton talossa pitkälti yli vuosikymmenen ajan. Hänen vahvuutensa on henkinen valmennus ja asiakkaan syvällisempi kohtaaminen. Tia tekee tällä hetkellä Into Mieli -valmennuksia sekä Nautinto -teemailtoja. Tia on valmennuskoulutukseltaan Health Coach ja Mental Trainer.

Isa Lemmetty

Opettajana ja voimisteluvalmentajana työskentelevä Isa tunnetaan Inton lempeänä joogaohjaajana, jonka tunneilla vallitsee pedagoginen harmonia. Isan ehdoton vahvuus on selkeys, ihmisläheisyys ja sallivuus. Isa tekee yhdessä Tian kanssa Nautinto-teemailtoja, joissa yhdistyvät kehollinen ja tiedollinen osuus valituista teemoista.