Tuntityypit

Inton ryhmäliikunta on sekoitus Inton omaa tuotantoa ja kansainvälisiä Les Mills -menestyskonsepteja. Kaikki ohjaajamme ovat lisensoituja ammattilaisia.

Into Clubin omat tunnit

Into clubin omat tunnit ovat kansainvälisten ryhmäliikuntakouluttajien valmistamia laatutuotteita. Tutustu Inton omiin tunteihin.

 

Les Mills -konseptitunnit

Les Mills-tunnit ovat esikoreografioituja konseptitunteja Uudesta-Seelannista. Tunnit ovat samannäköisiä yli 80 maassa ja uudistuvat neljästi vuodessa. Les Mills -ohjaajat saavat peruskoulutuksen, lisensoitumisen sekä jatkuvaa jatkokoulutusta; he ovat ryhmäliikunnanohjaajien parhaimmistoa. Tutustu Les Mills-tunteihin.

Virtual-tunnit

Tarjoamme ainoana Kirkkonummella Les Mills Virtual -tunteja. Näitä tunteja löydät niin pääsalistamme kuin sisäpyöräilystudiostamme. Virtual-tuntien idea on yksinkertainen: liiku silloin, kun sinulle sopii. 

Jos pidät ryhmäliikunnasta, on sinun helppoa ja vaivatonya täydentää Virtual-tunneilla viikko-ohjelmaasi. Halusitpa enemmän tuttua lempitreeniä tai kokeilla kaikessa rauhassa jotain uutta, on Virtual erittäin kätevä lisäpalvelumme.

Autamme mielellämme Virtual-tunteihin tutustumisessa – kysy meiltä lisää.