Palvelut

Into on erinomaisen ja monipuolisen terveen elämän keskus, jonka kaikki palvelut on suunniteltu tukemaan terveytesi ja hyvinvointisi eri osa-alueita.

 

Ryhmäliikuntatarjonta

Ryhmäliikuntatarjontamme on ylivoimaisesti paikkakunnan monipuolisin: tarjoamme eritasoisia vaihtoehtoja sykkeennostoon, lihaskunnon kehittämiseen, tanssiin sekä kehonhuoltoon. Ohjaajakuntamme on kansainvälisesti lisensoitu ja he kehittävät ammattitaitoaan säännöllisesti. Tutustu tarjontaamme täältä.

Virtual-tunnit ovat myös Inton erikoisuus. Pääsalissa ja pyöräilystudiossa valittavanasi on kymmenittäin maailmanluokan Les Mills -tunteja, joten voit liikkua ohjatusti silloin, kun sinulle sopii. Kysy lisää vastaanotostamme – autamme ilolla!

Kuntosali

Kuntosaleja Intossa on kaksi: katutason 500-neliöinen täysvarusteltu toiminnallinen kuntosali sekä yläkerran naisten oma kuntosali. Tarkemmat tilakuvaukset löydät täältä.

Valmennukset

Saat Intosta myös henkilökohtaista valmennusta, tarvitsitpa apua painonhallintaan, liikunnan aloittamiseen, kuntoilutavoitteiden saavuttamiseen, motivaation ylläpitoon tai mentaalipuolen vahvistamiseen. Löydät valmentajamme yhteystietoineen täältä

Kurssit

Palveluistamme löytyy myös erilaisia kursseja. Kursseja järjestetään esimerkiksi kausien alussa aloittamaan uudelleen liikuntaharrastusta. Tarkista kurssiaikataulumme täältä.

 

Kehonkoostumusmittaus

Intosta löytyy myös Tanita-kehonkoostumusmittari. Kehonkoostumusmittauksella selvität luotettavasti ja nopeasti kehonkoostumuksesi; rasvaprosentin, lihasmassan, kokonaisaineenvaihdunnan sekä elimistösi metabolisen iän. Tämän mittauksen avulla ymmärrät, ettei pelkkä paino kerro kaikkea. Varaa oma mittausaikasi asiakaspalvelustamme.

Hieronta

Tiloissamme toimii kaksi koulutettua hierojaa, Tiia Helomaa ja Ulrika Kjerin. Heillä on kokemusta ja näkemystä sekä ennen kaikkea sydämen palo palvella asiakkaitaan, olipa kyse hyvän olon ylläpidosta, hemmottelusta tai kipu- ja ongelmatilojen hoidosta. Tutustu hierojiimme ja varaa hoitoaika kätevästi täältä.

Muut palvelut

        

Inton sisällä on myös täyden palvelun kauneushoitola Beauty Miraleena, Jalkaterapia Jalkakunto sekä kiropraktikko Laura Leinonen. Voit varata heille ajan ja lukea lisää heidän palveluistaan oheisista linkeistä. Inton asiakkaat saavat useista palveluista jäsenalennusta.

Aula-alueella voi nauttia kahvia tai teetä, ostaa treeniä tukevia juomia ja muita tuotteita, tavata kavereita ja tehdä vaikka läksyt.