Palvelut

Kuntosali

Löydät meiltä monipuoliset ja kattavasti varustellut tilat yksilöharjoitteluun. Olemme jo pitkään keskittyneet toiminnalliseen ja vapaaseen lihaskuntoharjoitteluun, jolloin meillä tekemäsi treenit palkitsevat luontevasti parantuneena arkielämänä ja jolloin saavutat näkyviä ja tuntuvia tuloksia turvallisesti ja tehokkaasti.

Ryhmäliikunta

Tarjoamme tutkitusti Suomen parasta ryhmäliikuntaa (CMS-asiakastutkimus; syksy 2016). Kansainvälisten konseptituntien lisäksi tuotamme runsaasti talon omia tunteja, joista löytyy oma suosikki niin rauhallisen kuin tehokkaan menon ystäville. Suosittelemme ilolla juuri Sinulle sopivia tunteja.

Into-tunnit

 • Crosstraining

  Toiminnallisella kuntosalillamme tehtävä kuntopiirimäinen tehotreeni, jossa hyödynnämme uuden tilan monipuolisia harjoittelumahdollisuuksia. Säännöllisen harjoittelun tulos: kuntosalin itsevarma käyttö, lisää voimaa ja parempi kunto.

  Lue lisää

 • Into Plus

  Aikuisemmille aikuisille tarkoitettu ryhmä, jossa maanantaisin kehitetään kestävyyttä ja keskiviikkoisin lisätään voimaa - ja perjantain Into Relax täydentää viikkorytmin liikkuvuusharjoituksella. Tunnit on suunniteltu ikäihmisten lähtökohdista ja Plus-ryhmän toverihenki on verraton.

  Lue lisää

 • Into Core

  Tehokas keskivartalon täsmätreeni mukaansatempaavan musiikin tahtiin. Säännöllisen harjoittelun tulos: voimakkaat vatsa-, selkä- ja pakaralihakset sekä parempi ryhti.

  Lue lisää

 • Into Jooga

  Rauhallisista aurinkotervehdyksistä, yksinkertaisesta soturisarjasta ja pitkistä venytyksistä koostuva, ohjattuun loppurentoutukseen päättyvä harmoninen kokonaisuus. Säännöllisen harjoittelun tulos: tasapainoinen ja notkea keho, hyvä stressinhallinta ja syvä hengitys.

  Lue lisää

 • Huolettomat Hartiat

  Niska-hartia-seutua sekä selkärankaa vahvistava, elvyttävä ja virvoittava täsmätunti, jossa käytämme keppiä apuvälineenä. Säännöllisen harjoittelun tulos: kivuton ja terve tukiranka.

  Lue lisää

 • Piukat Pakarat

  INTO-tunti. Alavartalon lihaksia vahvistava täsmäharjoitus, jossa keskitymme jalkojen ja pakaroiden lihaskuntoliikkeisiin ja matalatempoiseen sykkeennostoon. Saat voimaa ja kestävyyttä sekä lisää elinvoimaa. Hyvä kaveri Huolettomille Hartioille!

  Lue lisää

Les Mills-tunnit

 • Les Mills BODYCOMBAT®

  Les Mills-tunti. Itsepuolustuslajeihin pohjautuva sähäkkä treeni, jossa niska-hartiaseudun kivut kaikkoavat, ranka ja lantio aukeavat ja koko vartalo, varsinkin olkapäät, selkä sekä pakarat vahvistuvat.

  Lue lisää

 • Les Mills SH’BAM®

  Les Mills-tunti. Yksinkertaisten tanssituntien kuningatar on täynnä erilaisia tanssi- ja musiikkityylejä ja tunnelmia discosta musikaaliin ja katutanssista nykytanssiin. Käy hetki toisessa todellisuudessa tempautumalla rytmin ja liikkeen mukaan.

  Lue lisää

 • Les Mills BODYBALANCE®

  Les Mills-tunti. Kaunis ja rauhoittava harjoitus joka saa inspiraatiota perinteisistä kehonhuoltomenetelmistä; tai chista, pilateksesta ja joogasta. Tasapainota keho, rauhoita hengitys ja nauti soljuvasta liikkeestä. Tunnin jälkeinen olo on levollinen ja keskittynyt.

  Lue lisää

 • Les Mills BODYPUMP®

  Les Mills-tunti. Maailman suosituin ryhmäliikuntatunti, jossa vahvistamme koko vartaloa levytankoa ja oman kehon painoa hyödyntäen. Mukaansatempaava musiikki, tutkitusti turvalliset ja tehokkaat liikkeet sekä ammattitaitoinen ohjaus tuottavat haluamiasi tuloksia nopeasti.

  Lue lisää

Virtual-tunnit

 • Les Mills Virtual®

  Virtual-tuntien idea on, että voit tulla treenaamaan ohjatusti silloin, kuin se sinulle parhaiten sopii. Pääryhmäliikuntasalimme on varustettu laitteistolla, jossa kosketusnäytöltä valitset haluamasi tunnin ja valkokangas, projektori sekä äänentoisto käynnistyvät automaattisesti. Voit tehdä virtual-treenin aina kun salissa ei ole livetunteja. Tällä hetkellä valikoimassamme ovat:

  • BODYPUMP®
  • BODYCOMBAT®
  • BODYBALANCE®
  • SH'BAM®
  • CXWORX®

  Lue lisää

Sisäpyöräily

Valmennus

Ammattivalmentajamme palvelevat jokaista yksilöllisesti ja kunkin asiakkaan tavoitteiden pohjalta. Saat meiltä yksilö-, pari- ja pienryhmävalmennusta sekä teemakursseja. Asiakkaistamme 98,4 % suosittelee valmennuksiamme (CMS-tutkimus; kevät 2016). Henkilökohtainen valmennussuhde perustuu sinulle tärkeimpään hyvinvoinnin elementtiin.