Jäsenyydet

Jäsenyydet

Emme myy jäsenyyttä, vaan elämänlaatua ja yhteenkuuluvuutta. Olemme kokonaisvaltaisesti terveen elämän keskus. Asiakkaanamme nautit korkealuokkaisista palveluistamme vapaasti ja olet osa paikallisten naisten hyvän olon ja hyvän mielen yhteisöä.

 • Lahjakortti

  79.00

  Osta jäsenyys
 • INTO Gym Feel

  64.00

  INTO Gym Feel sopii sinulle, joka pidät joustavuudesta ja mahdollisuudesta tehdä jäsenyyteesi nopeita muutoksia. Kuntosalijäsenyys oikeuttaa yksilöharjoittelutilojen käyttöön päivittäin aamuviidestä iltayhteentoista.

  Osta jäsenyys
 • INTO Gym Life

  49.00

  Gym Life-jäsenyys sopii loistavasti sinulle, jolle kuntosaliharjoittelu on mieluinen harrastus ja laadukas treenipaikka lähellä kotia tärkeä. Lähes 500-neliöinen toiminnallinen kuntosali on kattavasti varusteltu ja täyttää vaativammatkin tarpeet. Voit hyödyntää yksilöharjoittelutilojamme rajoituksetta päivittäin aamuviidestä iltayhteentoista.

  Osta jäsenyys
 • INTO Feel

  79.00 / kk

  INTO Feel on toistaiseksi voimassa oleva täysjäsenyys, jolla nautit kaikista talomme palveluista kuukausimaksulla.

  Osta jäsenyys
 • INTO Life

  65.00 / kk

  INTO Life on edullinen kanta-asiakkuus ja ylivoimaisesti suosituin jäsenyystyyppimme. Saat kaikki talomme palvelut vapaaseen käyttöösi; paikkakunnan monipuolisimman ryhmäliikuntatarjonnan, tilavat ja monipuoliset kuntosalit, sisäpyöräilystudion, virtual-tunnit ja keskuksen käyttöoikeuden vuoden ympäri aamuviidestä iltayhteentoista.

  Osta jäsenyys

Valmennukset

Valmennus on huippusuosittua, koska se tuo näkyviä ja tuntuvia tuloksia nopeasti, varmasti ja turvallisesti. Oma valmentaja opettaa, kehittää, tukee ja kannustaa. Kaikki valmentajamme ovat lisensoituja ammattilaisia. Löydät erityyppisistä valmennuskokonaisuuksistamme varmasti itsellesi mieluisan ja sopivan.

 • INTO Team

  99.00 / kpl

  INTO TEAM on hittituote, jossa eri teemojen mukaan muodostuvat valmennusryhmät harjoittelevat esimerkiksi HIIT-metodilla, keskittyvät painonhallintaan, saavat fysioterapeutin ohjauksessa terveen selän treeniä jne.

  Osta valmennus
 • INTO One

  75.00 / hlö / h

  INTO One on perinteistä henkilökohtaista valmennusta, jossa kuljet kaksin oman valmentajasi kanssa, täysin omien tarpeittesi ja toiveittesi mukaan. Aikataulutus ja valmennuksen sisältö ovat erittäin joustavat. Kampanjahinta: Huom! Vain 1 kpl per asiakas.

  Osta valmennus