Tiimi

Tia Tynkkynen

INTO CLUBIN PERUSTAJA

Tia on klubimme henki, iki-iloinen ja sydämellinen energiaolento! Tia ohjaa maailmanluokan ryhmäliikuntaa, onhan hän kansainvälinen Les Mills-kouluttaja. Lisäksi hän valmentaa asiakkaita ammattivalmentajan osaamisella ja on useimpien intolaisten ensikosketus klubiimme palveluneuvojana.

Soita: 0451111737

Susann Ernola

INTO CLUBIN PERUSTAJA

Susann on aktiivisen ja terveyttä edistävän elämäntavan puolestapuhuja ja taloushallinnon ammattilainen. Hän on tuttu näky niin asiakaspalvelussa kuin ryhmäliikuntatunneilla.

Soita: 0451393333

Jarno Tynkkynen

INTO CLUBIN PERUSTAJA

Jarno on kaksi vuosikymmentä liikunta- ja terveysalalla toiminut moniosaaja ja kansainvälinen ammattilainen. Hän on toiminut yrittäjänä yli vuosikymmenen ja Les Mills Nordicin ryhmäliikuntakouluttajana 13 maassa 5 vuoden ajan. Jarno tunnetaan teknisesti tarkasta ja selkeästä ohjaustyylistään, sekä huumoristaan.

Soita: 0440223584

Jari Ernola

INTO CLUBIN PERUSTAJA

Jari on mies Inton yhteistyökumppanuuksien ja yritysyhteistyön takana. Pitkä ura liike-elämän johtotehtävissä antaa eväät luotsata klubiamme aina vain paremmille vesille.

Soita: 0400279800

Anna-Lotta Aaltonen

RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Anna on sydämellinen ja pirteä ryhmäliikuntaohjaajamme, jonka tavaramerkkejä ovat hymy, kepeys ja terveydenhoitoalan ammattilaisen huolehtiva vire.

Antti Pollari

PERSONAL TRAINER

Antti on uusi vahvistus Inton tiimiin! Hän tuo meille vankan voimavalmennusosaamisen, ammattimaisen valmennusfilosofian ja asiakaslähtöisen ajattelun, jossa jatkuva kehittyminen ja uuden oppiminen ovat keskiössä.

Soita: 0404139970

Ulrika Kjerin

PERSONAL TRAINER, RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA, ASIAKASPALVELIJA

Ulle on INTO Wellnessin ryhmäliikuntaohjaaja, personal trainer ja asiakaspalvelija sekä Tian ja Jarnon oikea käsi. Monipuolisesti kouluttautunut Ulrika on liikunnan ja hyvinvoinnin raudanluja ja sympaattinen ammattilainen. Hän ohjaa tunteja ja valmentaa Intossa täysipäiväisesti. Ota yhteys, jos haluat päästä tavoitteesesi tyytyväisyystakuulla.

Soita: 0408362332

Isa Lemmetty

RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA, PERSONAL TRAINER

Ihana Isa palaa Intoon pienen tauon jälkeen. Pedagoginen, lämmin ja läsnäoleva opettajatar pitää jokaisen asiakkaan mukana oivaltavalla otteellaan.

Pia Tolvanen

ASIAKASPALVELIJA

Pia palvelee Inton asiakkaita pitkällä kokemuksella ja vankalla osaamisellaan. Piaa on myös hyvin usein kiittäminen siitä, että tavarat ovat klubilla järjestyksessä ja paikat puhtaina.

Sabina Väyrynen

RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Sabina on ollut olennainen osa Intoa jo yli vuosikymmenen ja hän on sadoille ellei tuhansille jumppareille ensikosketus Munkinmäen treenipyhättöön. Sabbe tunnetaan rakkaudesta ryhmäliikuntaan ja musiikkiin, sekä aidosta ja konstailemattomasta vuorovaikutuksesta kaikkien kanssa. Hänessä henkilöityy Inton filosofia.