Terveiset laiturin nokasta!

On elokuun ensimmäinen ja kesälomamme viimeinen päivä. Kun ajatus jo malttamattomana kääntyy kohti alkavan syyssesongin jännittäviä juttuja, on se merkki siitä että loma on ollut rentouttava ja palauttava. Ajattelimme siis lähettää terveisiä laiturin nokasta ja jakaa muutamat Inton ajatukset kanssanne!

Ryhmäliikunta: kruununjalokivemme

Viidentoista vuoden ajan Into on satsannut ryhmäliikuntaan, sillä rakastamme sitä ja uskomme, että se on yksi parhaista tavoista tulla kuntoon ja pysyä kunnossa. Ennen kaikkea se voi olla iso iloa tuova elementti asiakkaidemme elämässä. Inton ryhmäliikunnan laatu onkin tunnettu ja tunnustettu laajalti. Kouluttaudumme ja koulutamme ohjaajiamme jatkuvasti, kehitämme uusia tuntikonsepteja ja päivitämme suosikkeja, vastaamme asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin ja pidämme elämyksellisyyttä johtotähtenämme. Olet aina tervetullut kokeilemaan tuntejamme ja opastamme erittäin mielellämme tunnin valinnassa. Kotisivuillamme näet ajantasaisen tuntitarjontamme, syksyn ryhmäliikunta-aikataulun sekä livestream-aikataulun. Tarjoamme myös Les Millsin Virtual-tunteja, joten erilaisia mahdollisuuksia liikkua ohjatusti on todella paljon.

Personal training ja pienryhmävalmennukset suursuosiossa

Meillä on koulutettujen personal trainerien tiimi, joka valmentaa yksilöitä, pareja ja pienryhmiä. Valmentajan avulla pääset liikkeelle helpommin, saavutat tavoitteesi varmemmin ja treenaat turvallisemmin. Opit uusia asioita itsestäsi ja liikkumisesta ja kokeilet asioita, joita et ehkä omin päin keksisi testata. Voit tutustua valmentajiimme ja ottaa heihin suoraan yhteyttä kotisivujemme kautta. Inton valmennuspalveluilla on lähes 100-prosenttinen asiakastyytyväisyys!

Kuntosali on elinvoiman lähde

Intossa on suuri toiminnallinen kuntosali sekä varusteltu naisten kuntosali. Meillä sinulla on tilaa toteuttaa monenlaisia treenejä ja henkilökohtaisella jäsenkortilla salit ovat käytössäsi joka päivä aamuvarhaisesta yömyöhään. Voimaharjoittelu on kaikenikäisten ja kaikenkuntoisten ihmisten laji, jolla on valtaisat terveysvaikutukset – ulkoisen olemuksen kohenemista unohtamatta. Kuntosaliharjoittelu on yksi suomalaisten suosikkiharrastuksista, emmekä ihmettele sitä yhtään. Inton kuntosaleilla vallitsee leppoisa, yhteisöllinen ja kannustava ilmapiiri. Saat Into Gym-jäsenyyden verkkokaupastamme vaikka heti!

Asiantuntijat palveluksessanne

Inton ammattilaistiimi tekee työtään rakkaudesta terveydenedistämiseen. Meitä yhdistää käsitys siitä, että ihminen on luotu liikkumaan ja ajattelemme, että aktiivinen elämäntapa on helppoa, kun se on hauskaa. Meille on kunnia-asia saada palvella teitä ja teemme kaikkemme, että terveen elämän keskuksemme sykkisi elinvoimaa tänäkin syksynä – tervetuloa mukaan!

Kirjoittaja

Jarno Tynkkynen Yksi Into Clubin perustajista. Les Mills Lead Trainer. Liikunta-alan konsultti. Into Clubin bloggaaja. SKY:n hallituksen jäsen.