Motivaatiota, inspiraatiota ja yhteenkuuluvuutta

Into Clubia on hyvällä syyllä tituleerattu terveen elämän keskukseksi, josta samasta rakennuksesta löytyy suuri valikoima aktiivisen elämäntavan palveluita: ryhmäliikuntaa, kuntosaleja, sisäpyöräilyä, crosstrainingia, joukkuevoimistelua, sirkusryhmiä, hierontaa, kiropraktikko ja kauneushoitolakin. Inton hengetär ja yksi perustajista, Tia Tynkkynen näkee asian kuitenkin vielä laajemmin ja syvemmin. Haastattelin Tiaa hänen tietämättään blogiini ja tässäpä tarinaa Intosta.

Millainen Inton syntyhistoria on?

Olemme liikuttaneet kirkkonummelaisia, siuntiolaisia ja inkoolaisia tässä samassa Munkinmäentie 7:n kiinteistössä jo liki 13 vuoden ajan. Ensimmäisen vuosikymmenen toimimme talon yläkerrassa ja olimme naisten liikuntakeskus ja nyt 2,5 vuotta olemme olleet nykymuodossamme paljon suuremmissa tiloissa ja paljon monipuolisemmilla palveluilla. Inton syntytarina kertoo pähkinänkuoressa, mistä kaikki sai alkunsa, mutta kyse oli alun perin jo intohimoisesta suhtautumisesta ihmisten inspiroimiseen ja energisoimiseen – eikä mikään ole muuttunut noista ajoista, Tia Tynkkynen pohtii.

Mikä on mielestäsi Inton tärkein tehtävä?

Moni toteaa, että ai teillä on se kuntosali. Toki se on osittain totta, mutta jos kyse olisi vain treeniympäristöstä, laitteista tai salitilasta, saisimme hikoilla täällä yksinämme. Nykyään on rajattomasti ilmaista treenitietoutta, kunto-ohjelmia ja ravintotietoutta resepteineen. Meiltä toki saa tietoa ja meillä oppii uutta, mutta suurin todellinen syy olla Inton jäsen on, että tänne tullessaan inspiroituu, motivoituu ja energisoituu – uudelleen ja uudelleen. Olemmekin oikeasti motivaatio- ja inspiraatiokeskus, Tia hymyilee.

Miten Inton ilmapiiri syntyy?

Uskon, että ilmapiiri luodaan joka päivä uudelleen ja se syntyy paitsi henkilökunnan vireestä ja asenteesta, myös luonnollisesti vuorovaikutuksesta asiakkaiden kanssa. Kutsumme ideologiaamme tai toimintaamme ohjaavia arvoja nimellä intosofia ja koetamme tuoda sen asenteen näkyväksi toiminnassamme uudelleen ja uudelleen, Tia kuvailee.

Mitä kaikkea Intossa voi tehdä?

Meillä on ensinnäkin paikkakunnan paras ja monipuolisin ryhmäliikuntatarjonta peräti neljässä ohjatun liikunnan tilassa. Tämä ei ole pelkkää sanahelinää, vaan lukuisissa valtakunnallisissa asiakastyytyväisyyskyselyissä todettu fakta. Ryhmäliikunta on kruununjalokivemme ja ylpeydenaiheemme. Meillä on naisten pieni ja rauhallinen kuntosali yläkerrassa sekä suuri 500-neliöinen toiminnallinen voimaharjoittelijoiden valtakunta katutasossa. Meillä on kaunis kehon ja mielen sali sekä elämyksellinen sisäpyöräilystudio. Tarjoamme kattavasti lisäpalveluita, joilla oman hyvinvoinnin edistämistä voi täydentää, Tia luettelee.

Saako teiltä apuja aloitukseen?

Kautta olemassaolomme sydämemme on sykkinyt erityisesti liikunnan aloittaville tai pitkän tauon jälkeen liikunnan pariin palaaville; tämä näkyy tuntivalikoimassamme sekä valmiudessamme olla tukena uusien jäsenten alkumatkalla. Meiltä löytyy nyt syyskauden 2019 alkuun useita täsmäkursseja ja lisäksi tarjoamme valmennuspalveluita, jotka molemmat ovat erinomainen keino päästä liikkeelle mukavasti ja varmasti. Olemme auttamisvalmiudessa vastaanoton aukioloaikoina sekä sosiaalisen median kanavissa Facebook ja Instagram päivittäin. Tavoitteenamme on, ettei kenenkään tarvitse löytää polkuaan yksin, Tia sanoo.

Tervetuloa mukaan motivoitumaan ja inspiroitumaan meidän huikeaan tiimiin! Lisää jäsenyyksistämme voit lukea täältä.

Kirjoittaja

Jarno Tynkkynen Yksi Into Clubin perustajista. Les Mills Lead Trainer. Liikunta-alan konsultti. Into Clubin bloggaaja.