Intosofia – Inton elämäntapa

Viime blogissa kerroimme Inton syntytarinan ja tällä kertaa avaamme ajatuksiamme siitä, millaisten arvojen ja arvostusten pohjalta pyrimme palvelemaan teitä intolaisia Into Clubilla. Kutsumme toimintaamme ohjaavaa asennetta leikkimielisesti intosofiaksi eli Inton filosofiaksi.

Palveluhenkisyys

Ymmärrämme tekevämme jokapäiväistä työtämme jäsenillemme ja olemme myös tietoisia siitä, että asiakkaamme mahdollistavat meille intohimomme toteuttamisen. Teemme kaiken voitavamme voidaksemme palvella jäsentemme toiveita ja tarpeita.

Matala kynnys

Otamme parhaamme mukaan jokaisen asiakkaamme vastaan sellaisena kuin hän on. Meille voi tulla omana itsenään eikä ennakkoehtoja ole. Kuuntelemme ja ymmärrämme ja suosittelemme kullekin sopivia ensiaskeleita. Meillä oviaukko on leveä ja katto korkealla ja aivan syntytarinamme alusta alkaen olemme pyrkineet tavoittamaan ihmisiä, joille aktiivinen elämäntapa ei ole vielä omakohtaista todellisuutta. Tämä näkyy ryhmäliikuntatunneissa, valmennuksissa ja asiakaspalvelukohtaamisissa.

Ammattimaisuus

Ryhmäliikuntaohjaajamme kouluttautuvat jatkuvasti, keskimäärin neljästi vuodessa ja heillä on kaikilla kansainväliset ohjaajalisenssit. Henkilökohtaiset valmentajamme ovat niin ikään monipuolisia alansa ammattilaisia. Saat meiltä paikkakunnan parasta ohjausta ja valmennusta.

Jatkuva kehittyminen

Lanseeraamme säännöllisesti ryhmäliikuntauutuuksia jäsentemme iloksi ja kehitämme yksilöharjoittelutilojamme jatkuvasti paremmin treenitarpeita vastaaviksi. Seuraamme alan kansainvälistä kehitystä ja otamme rohkeasti uusia palvelumuotoja käyttöömme.

Paikallisuus ja yksityisyys

Olemme vahvasti paikallinen yritys ja pidämme lähialueiden asukkaiden elämänlaadun parantamista kunnia-asianamme. Teemme yhteistyötä monien kirkkonummelaisyritysten kanssa ja olemme jopa keränneet heitä toimimaan kanssamme saman katon alle. Olemme kahden paikallisen perheen yhdessä omistama yksityisyritys, riippumaton ja itsenäinen.

Haluatko mukaan? Lämpimästi tervetuloa – tutustuminen on aina maksutonta. Laita viestiä: asiakaspalvelu(at)intowellness.fi niin sovimme kanssasi tapaamisen!

Kirjoittaja

Jarno Tynkkynen Yksi Into Clubin perustajista. Les Mills Lead Trainer. Liikunta-alan konsultti. Into Clubin bloggaaja.