Inton tarina

Into Club on tulosta periksiantamattomuudesta, ahkeruudesta ja luottamuksesta siihen, että itselle tärkeitä asioita parhaansa mukaan tekemällä voi rakentaa jotain merkityksellistä. 13-vuotisen synttäriviikon kunniaksi julkaisen taas Inton tarinan.

Kaikki alkoi Munkinmäentie 7:n yläkerrassa

Tia ja minä perustimme naisten liikuntakeskuksen Kirkkonummelle jo vuonna 2006. Silloin kokeneet liikunnan ammattilaiset olivat tienhaarassa, jossa piti tosissaan miettiä oikealta tuntuvaa suuntaa. Oman yrityksen perustaminen tuntui hyvältä ja sellaiselta elämäntehtävältä, jonka takana me saatoimme puhtain sydämin seistä. Avattiin talkoovoimin kunnostettu ja remontoitu liikuntakeskus Munkinmäentie 7:n yläkertaan.

Vuosikymmenten aikana koimme, että paikkamme oli vakiintunut kirkkonummelaisnaisten sydämissä; meiltä löytyivät parhaat tunnit ja ohjaajat sekä ilmapiiri, jota oli vaikea jäljitellä. Tialle ja minulle klubista tuli elämäntapa, jossa voimaannuttavat asiakaskohtaamiset tapahtuivat ja lämmin yhteisöllisyys vallitsi.

Itsenäinen Into ja seuraava taso

Kesällä 2016 oli aika vaihtaa suuntaa ja syntyi Into, jonka alkuperäisenä tarkoituksena oli jatkaa naisten klubina. Tuolloin avautui kuitenkin mahdollisuus laajentaa Munkinmäentien toimitiloja katutasoon ja niinpä Into sai kaivatun ja upean uuden pääryhmäliikuntasalin marraskuussa. Tämä tuntui silloin isolta ja jännittävältä muutokselta.

Ennen joulua 2016 Susann Ernola, Inton pitkäaikainen asiakas päätyi keskusteluihin Tian kanssa. Ensin puhuttiin kevyestä yhteistyöstä, muttei mennyt kuin muutama päivä ennen kuin ajatukset ottivat aivan uuden kokoluokan ja suunnan. Jari, Susannin mies, saapui mittailemaan tyhjäksi jääneitä saman kiinteistön tiloja ja suuria visioita alkoi syntyä. Tuolloin Tynkkysistä ja Ernoloista tuli liikekumppaneita.

Lopullinen laajentuminen

Tammikuussa 2017 varmistui, että Into voisi halutessaan vallata koko suuren talon ja tehdä siitä kirkkonummelaisten terveen elämän keskuksen. Tyylilleen uskollisina me Tynkkyset ja Ernolat emme aikailleet. Syntyi Into Athletic Club aiemman Into Wellness Clubin rinnalle. Lähes 500-neliöinen toiminnallinen kuntosali, sisäpyöräilystudio ja upea uusi sisääntuloaula syntyivät alle kahdessa kuukaudessa ja nyt myös miehet pääsivät treenaamaan Intoon! Uutta tilaa oli niin paljon, että Kirkkonummen Urheilijoiden joukkuevoimistelijoiden kilparyhmätkin muuttivat huhtikuussa saman katon alle ja 2017 elokuussa taloon avattiin vielä Gymi Kirkkonummi, huikea lasten ja nuorten liikuntaklubi. Myöhemmin kuvio täydentyi vielä Beauty Miraleenan kauneushoitolalla, Jalkaterapia Jalkakunnolla sekä kiropraktikko Lauralla.

Keskiössä aina ihminen

On kuljettu pitkä matka siitä, kun nuori ja naiivikin jumppapariskunta rantautui Kirkkonummelle. Kaiken ydin on kuitenkin muuttumaton: Into haluaa olla paikka, jossa asiakkaat tunnetaan nimeltä ja jossa heistä välitetään aidosti. Inton kunnia-asia on, että asiakkaita autetaan, tuetaan, motivoidaan ja inspiroidaan ja pidetään tarvittaessa kädestä matkalla kohti tervettä ja virkeää elämää.

Koko ajan parempi

Vaikka olemme nyt paljon suurempi, haluamme edelleen vaalia olohuonemaista ja leppoisaa ilmapiiriä, johon kenen tahansa on helppo tulla ja jossa on helppo olla omana itsenään. Tahdomme myös käytännön teoin näyttää asiakkaillemme, että kehitämme, kehitymme, jalostamme ja hiomme palveluitamme jatkuvasti; joka kaudessa on paljon uutta.

Kirjoittaja

Jarno Tynkkynen Yksi Into Clubin perustajista. Les Mills Lead Trainer. Liikunta-alan konsultti. Into Clubin bloggaaja.