Inton syksy on ovella!

Erikoisten ja haastavienkin kuukausien jälkeen Into on latautunut jälleen olemaan se elämyksellinen terveen elämän keskus, josta intolaiset voivat ammentaa hyvinvointia, voimaa, vastustuskykyä ja inspiraatiota turvallisesti. Ohessa kerromme klubin kuulumisia ja iloitsemme, että juuri Sinä olet mukana matkallamme.

Miksi Into on olemassa?

Tänä vuonna olemme yhä uudelleen esittäneet itsellemme kysymyksen: miksi olemme olemassa? Ja olemme kysyneet sitä itseltämme aiempaa paljon vakavammissa tunnelmissa. Kerta toisensa jälkeen vastaus on kutakuinkin sama: olemme paikallinen, yksityinen, yhteisöllinen liikuntakeskus, joka on syntynyt paitsi rakkaudesta liikkumiseen ja hyvinvoinnin edistämiseen, myös intohimosta tuottaa palveluita, joilla on asiakkaidemme elämää rikastuttava vaikutus. Teemme työtä sen eteen, että kirkkonummelaiset olisivat terveitä, vastustuskykyisiä ja onnellisia. Näemme että yhteiskunnallinen merkityksemme terveydenedistäjänä on suurempi kuin koskaan aiemmin.

Prioriteettina turvallisuus

Inton harjoitteluympäristössä siisteys ja puhtaanapito ovat aina olleet tärkeitä, mutta nyt hygienia ja pintojen puhdistaminen on nostettu aiempaakin korkeammalle tasolle siivouskertoja tihentämällä ja käytänteitä muuttamalla. Ryhmäliikuntatuntien maksimikävijämääriä on pienennetty, tuntien väleissä on aikaa, jotta tungokselta vältytään ja Into Clubin avarat tilat tukevat nykytilanteen vaatimuksia verrattomasti. Meille on tärkeää ottaa puhtausnäkökulma vakavasti – toisaalta ajattelemme että tavanomainen huomaavaisuus ja hygieniset perustavat kantavat varsin pitkälle.

Missiona elämäntapamuutos

Inton toimintaa ohjaavat energisyys, ilo ja inspiraatio. Mutta taustalla on myös vakavampia sävyjä. Korona-aika on jo nyt synkentänyt rajusti entisestään hälyttävää kansanterveytemme tilaa ja on fakta, ettei meillä ole yhteiskuntana eikä yksilöinä varaa pelätä kotona – se on monin verroin vaarallisempaa kuin yksikään virus. Vuosikymmeniä vallinnut kansansairauksien ja elintapaseurannaisten vaivojen kirjo ja määrä ovat nyt rajussa kasvussa. Etätyön passivoittava vaikutus ja yleinen aktiivisuuden lasku ovat myrkkyä jo ennestään metabolisesti epäterveelle kansanosalle. Kaikki tämä saa meidät työskentelemään entistä kovemmin, että kehitys kääntyisi.

Fokuksessa aloittelijat

Inton talo on 14 vuoden ajan keskittynyt erityisesti vasta-alkajiin ja kuntoilun pariin pitkän ajan jälkeen palaaviin ihmisiin ja se on erikoisosaamistamme niin ohjatun liikunnan kuin valmennuksen osalta. Ryhmäliikuntatunneistamme suurin osa sopii liikkumiseen tottumattomille. Tällaisia ovat vaikkapa Into Fit -tunti, jooga- ja pilatestunnit, sisäpyöräilytunnit sekä ohjatut kuntosalitreenit eli Crosstrainingit. Voit tutustua tuntityyppeihimme täältä ja ryhmäliikunta-aikatauluun täältä.

Valmennuspalvelumme uudistuu ja on jatkossa entistä voimakkaammin sitoutunut tuottamaan tuloksia ja suurta lisäarvoa asiakkaillemme. Voit lukea valmentajistamme lisää täältä ja tulemme kertomaan elokuun aikana personal training -palvelusta ja uusista valmentajistamme lisää sosiaalisessa mediassa sekä uutiskirjeissämme.

Valttina henkilökohtaisuus

Osaamme asiakkaidemme nimet ja tunnemme heidän makunsa, tarpeensa ja tyylinsä. Into on jäsentensä näköinen paikka, joka kehittyy ja muotoutuu asiakkaiden toiveiden mukaan. Meille on tärkeää, että klubilla on paljon kohtaamisia ja kontaktia, keskustelua ja kuuntelua. Yhtä tärkeää on, että Intossa olisi matala kynnys ja ettei kenelläkään olisi olo, että jää ryhtymisessään yksin. Meille on kunnia-asia saada kulkea rinnalla ja olla itse kunkin arkea riemastuttava elementti. Voit liittyä jäseneksi kätevästi tästä.

Kirjoittaja

Jarno Tynkkynen Yksi Into Clubin perustajista. Les Mills Lead Trainer. Liikunta-alan konsultti. Into Clubin bloggaaja.